هشدار به کاربران اینترنتی در خصوص جاسوسی منافقین در شبکههای مجازی+سند
به عبارت دقیقتر نفرت ایرانیها از منافقین که به دلیل آشنایی با سابقه خیانتها و جنایتهای این گروه تروریستی حاصل شده است، عوامل این گروهک را برآن داشته تا در ارتباطگیریهای خود با رعایت پوششهای مختلف از نشان دادن آرم و نام سازمان منافقین خودداری نمایند.
نگاهی به سوابق منافقین در مبادرت به تخلیه تلفنی که اوج آن در دوران دفاع مقدس صورت میگرفت، یا بررسی اقدامات این گروه در مبادرت به قاچاق انسان از ایران به عراق و انتقال افراد به پادگان اشرف که اوج آن در دهه 60 و 70 بوده و عموماً توسط عوامل این گروهک در ترکیه و با ارائه وعده کار و زندگی در اروپا صورت میگرفته است، شاهدی بر این ادعاست.
هرچند سعی عوامل منافقین برای ارتباط با داخل کشور به منظور عضوگیری یا تخلیه اطلاعاتی هیچگاه از شرح وظایف سازمانی اعضای این گروه حذف نشده، اما بنا به مقتضیات زمان و فعل و انفعالات سیاسی در داخل یا خارج کشور، شدت و ضعف پیدا کرده است.
بر همین اساس در مقطع زمانی سال 88، منافقین برای جذب افراد و دسترسی به اطلاعات بهروز از داخل کشور، اقدام به راهاندازی یک وبسایت خبری با نام «آژانس ایران خبر» نموده و همچنین با ورود گسترده به فضای مجازی و بهرهگیری هدفمند از درگاههای الکترونیکی سعی کردند تا از فضای اغتشاشات نهایت بهرهبرداری را بکنند.
البته با توجه به افشاگریهای رسانههای داخلی در خصوص این آژانس خبری، فعالیت این سایت تا حد زیادی کمرنگ و بعداً در مقطعی متوقف شد. با این حال در چند ماه اخیر به دلیل نزدیکی به انتخابات ریاست جمهوری و همچنین حواشی مربوط به این انفاق، دوباره سایت آژانس ایران خبر فعالیت خود را آغاز کرده و همزمان با این سایت فعالیتهای منافقین در شبکههای مجازی خصوصاً فیسبوک و ارسال ایمیل برای ارتباط گیری به شدت افزایش یافته است.
این فعالیتها متاسفانه بیشتر قشر جوان، دانشجویان و البته کاربران فعال شبکههای مجازی را هدف قرار داده است، این افراد که عموماً با روشهای تخلیه اطلاعاتی، جاسوسی و جذب گروههای ضدانقلاب آشنایی ندارند، در برابر پیغامهای ارسال شده از سوی عوامل منافقین با پوشش پیشنهاد کار به عنوان یک خبرنگار آزاد و با رویکرد حمایت از حقوق بشر ظرفیتی بالقوه برای به دام افتادن محسوب میشوند.
هر چند در انتهای این گزارش به معرفی دو نمونه از صفحات فیسبوک و البته یک نمونه از پیغامهای ارسال شده از سوی عوامل منافقین برای آغاز ارتباط اشاره شده است، اما با توجه به کثرت این صفحات به معرفی نوع اطلاعات درخواست شده از سوی عوامل منافقین میپردازیم تا قشر مستعد این نوع آسیب در صورت برخورد با اینگونه درخواستها برای برقراری ارتباط، هوشیار بوده و با شناخت کافی از افتادن به دام منافقین در امان باشند.
همانطور که گفته شد عوامل گروهک منافقین از طریق شبکههای اجتماعی با نامهای مستعار یا از طریق ارسال ایمیل به صورت تصادفی اقدام به برقراری ارتباط با کاربران اینترنت در ایران مینمایند. عوامل این گروهک فعالیت خود را با عناوینی همچون خبرنگار یا فعال حقوق بشر معرفی کرده و درخصوص مشکلات اقتصادی، تجمعات اعتراضی، حضور فیزیکی نیروهای انتظامی و نظامی در خیابانها، مجازات و برخورد با مجرمین (مانند اعدام در ملاء عام) تقاضای خبر و عکس و فیلم مینمایند.
چند نمونه از درخواستهای عوامل منافقین برای ارسال اخبار و تصاویر به شرح ذیل است:
1. تاثیرات تحریمها بر زندگی مردم و کارخانجات
2. مشکلات معیشتی مردم ناشی از تورم و گرانی و اخبار دستگیریها
3. تعطیلی کارخانجات و کارگاههای تولیدی
4. هرگونه تجمع و تحصن در خیابان و حتی تصادف یا نزاع خیابانی
5. نارضایتی مردم از وضعیت اقتصادی و...
6. هرگونه برخورد نیروهای انتظامی با مجرمین
7. حضور کودکان کار، زنان خیابانی یا متکدیان در معابر عمومی
8. هرگونه خرابی یا معضلات و مشکلات شهری
9. هرگونه شعارنویسی سیاسی یا اعتراضی
شایان ذکر است که عوامل این گروهک بابت موارد فوق با توجه به نوع اطلاعات اعم از خبر، عکس یا فیلم وعده پرداخت مبالغی را نیز ارائه میکنند.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.